Våre tjenester

Vi tilbyr et variert utvalg av tjenester.

Hva vi tilbyr

Design, konstruksjon og salg av hytter

Konstruksjon av møbler og innredning

Restaurering

Prosjektleder

Design, konstruksjon og salg av hytter

Vi designer, konstruerer og selger hytter av god kvalitet. Ønsker du en unik hytte, kontakt oss. Vi kjøper tomter og bygger egendesignede hytter. Vi har nå kjøpt 3 tomter på Gålå i Gudbrandsdalen, ca 3 timer kjøretur fra Oslo.

Konstruksjon av møbler og innredning

Vi lager kjøkkenfronter og spesialtilpassede skapløsninger. I tillegg lager vi  plassbygde garderobe og møbelløsninger. Dersom du trenger utemøbler til bedriften eller til din private hage, kontakt oss gjerne.

Konstruksjon av trapper

Vi konstruerer trapper basert på dine behov og rominndeling. Dersom du ønsker lagringrom, kan vi konstruere trapper med lagringsplass under trappen som overholder resten av rommets stil.

Restaurering

Vi rehabiliterer eldre dører og gir det et nytt liv. Her er det mulig å bevare dører som har eksistert i lang tid, og gir den mulighet til å eksistere lengre. Vi bruker gode teknikker for å få døren til å se så lik ut som dens opprinnelige selv. Vi sliper, fjerner og erstatter ødelagt treverk og behandler døren på nytt igjen. Kontakt oss dersom du har en eldre dør du ønsker å gi et nytt liv!

Prosjektleder

Vi har lang og god erfaring med å være prosjektleder i byggeprosesser. Dersom du trenger hjelp med sin byggesøknad eller en prosjektleder, ta kontakt med oss.

Kontakt oss

9 + 8 =

Furubergvegen 131 B, 2316 Hamar